Despre Noi

GPL Auto Iaşi se bucură de o experienţă pe piaţa românească în ceea ce priveşte montarea, întreţinerea şi service-ul instalaţiilor auto GPL, fiind printre primele firme din Romania de acest gen.

Specialiştii noştri au fost instruiţi la unele dintre cele mai renumite firme producătoare de instalaţii GPL din Italia, profesionalismul acestora rezultând şi din experienţa acumulată, având un activ de peste 1000 instalaţii montate.

Se folosesc numai instalaţii originale produse in Italia precum: Lovato, Landi Renzo, Bigas, Autronic, Marini, BRC, Milano,  Tomasetto Achile, montajul fiind gratuit, de asemenea asigurându-se atât garanţie de 24 luni cât şi post garanţie.

 În funcţie de tipul autoturismului dumneavoastră, specialiştii noaştri vă oferă consiliere gratuită, chiar şi o verificare iniţiala în vederea depistări şi eliminării eventualelor probleme.

 De aceea pentru a garanta calitatea, service-ul nostru este dotat cu un analizor de gaz modern precum şi un sistem (calculator) pentru diagnosticare şi reglarea instalaţiilor auto GPL.

Politica de preţuri adoptata de firma noastră este de natură să elimine orice concurenţă.
Convingeţi-vă.

Firma noastră este autorizată R.A.R. pentru comercializarea şi montajul instalaţiilor GPL, instalaţiile comercializate de noi sunt 100% italiene si sunt omologate R.A.R.

Oferim 24 luni garanţie cât şi post garanţie, montajul fiind gratuit.