Instalații GPL Stag 4 Q-Box Basic

Tomasetto / AC Stag

Stag-4 Q-Box Basic este primul controler din generația Q-Box pentru motoare cu patru cilindri și injecție multipunct secvențială de combustibil.
Design-ul unitar se bazează pe un microprocesor modern, de înaltă performanță pe 32 de biți care să permită un control foarte precis al dozării de gaz, reacție rapidă la diferiți parametri ai motorului și măsurarea timpului de injecție de benzină.

Platforma hardware oferă o gamă largă de funcții utile, inclusiv posibilitatea schimbării secvenței de injectare, suport pentru comunicații fără fir (Bluetooth) și citirea turației motorului pe baza semnalelor de injecție de benzină. Designul permite adăugarea de noi funcții și extensii ale seriei Q-box.

Compact și cu o carcasa robustă cu un aranjamentul ergonomic al elementelor funcționale, permite instalarea în orice poziție în compartimentul motorului. Materialul plastic de înaltă calitate utilizat pentru carcasa controlerului a fost examinat și testat ca rezistență mecanică, climatice și la șocuri termice. Acesta demonstrează o rezistență ridicată la forțele aplicate și condițiile meteorologice. O placă de bază a carcasei realizată din oțel inoxidabil garantează o rezistență ridicată la coroziune și subliniază aspectul unic al carcasei.

Ultimele Tweets

Contact

Ne gasiti si aici