Instalații GPL Bora Injection S32/S64 OBD

Zavoli

Sistemele BORA reprezintă ultima soluție proprie a lui Zavoli pentru benzină, vehicule secvențiale de injecție multipunct. Sistemele și kiturile BORA LPG și CNG sunt echipamentele de conversie cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, o evoluție naturală a gama ALISEI, care au servit cu siguranță și încă servesc clienților Zavoli din întreaga lume. Pentru a satisface cele mai moderne cerințe ale vehiculelor și pentru a oferi instalatorilor cea mai ușoară și mai ușor de utilizat experiență, Zavoli și-a prezentat propria tehnologie BORA, dezvoltată integral în laboratoarele lui Zavoli, cu caracteristici revoluționare.

Datorită microprocesoarelor foarte puternice, tehnologia BORA permite calcule și ajustări mai rapide. Procesul de calibrare este acum o operație fără efort, datorită autocalibrării extrem de precise la turația de mers în gol și a unei proceduri de rafinare pe drum complet automatizată și controlată de calculator. Pentru instalatorul mai meticulos, calibrarea manuală este încă disponibilă, însă nu sunt necesare atingeri de finisaj pentru a se potrivi perfect o hartă a carburării acum.

Seturile BORA CNG și LPG includ și noile injectori JET din Zavoli. Tehnologia BORA maximizează potențialul noului injector, oferind cele mai rapide și mai precise timpi de injecție și capabil să satisfacă cerințele celor mai exigente motoare. Ca și predecesorul său ALISEI, sistemul BORA include funcții de depanare, care au fost îmbunătățite împreună cu toate celelalte strategii și opțiuni GAS și PETROL incluse în software. Sistemele au fost proiectate în conformitate cu cele mai recente standarde tehnice europene și sunt certificate R110, R67 și R115.

Ultimele Tweets

Contact

Ne gasiti si aici